6/22/09

"sejuk"nya....grrrrr~

Rasa macam taknak balik. Baru balik dari study gerup. Aku paling tak suka study group sebenarnya(selagi aku tak prepare langsung dan pi berstudy gerup tapi kepala habuk pon tarak). Last-last jadi mami jarum kot. "Eh dia tu break dah la...", "Wey hang nak tau dak....bla bla". Serupa persidangan makcik-makcik takdak kerja.

Tadi aku lepak rumah Inaho-chan, my Japs pal. Minah ni siriyes baq hang baik gila. Baik sampai aku tak sanggup dan malas nak melayan karenah dia menangis mengadu domba putus cinta dan bla bla..Sakit mental ka apa. Bukan apa, setiap hari mesti ada sahaja masalah jiwa yang nak diadu. Abaikan. Ada seorang lagi, Megu-chan. Ala, aku pernah sebut nama minah ni kat post yang lalu. Bapak dia yang penganggur tu. Megu-chan tengah gelabah banyak subjek kena cover. Tadi boleh tahan seksi, berlurah-lurah. Bikin "cemey" mata aku saja.

Inaho-chan. The sweetest girl. Dollar dollar bill yeah.

Megu-chan.
Sekali tengok macam pakai baju tidur nak tayang kat suami gitu.ha ha

Yang paling penting, dalam bilik Inaho-chan ada EKON. Bukan AKON penyanyi rap kesayangan semua chics-chics bimbo tuh. Jepun dah makin panas. Lembab(basah) semacam la hari ni. Baru lepas hujan lebat siang tadi. Terasa diri "bergetah" sedikit.ha ha. Inaho-chan offer pasang EKON dalam bilik dia. Memang aku suka. Kat rumah di kampung halaman tak sah kalau tak bukak EKON sampai 20 darjeh celcius sambil ber-boxer selamber. Bapak aku lagila, 16 darjah celcius. Masuk bilik serupa berada di laman strawberry Cameron Highlands.

Belajar sedikit terasa mengantuk. Dan terus nak balik. Tapi taknak balik sebab ada EKON. Nak EKON sekarang jugak. Nasib baik aku tak duduk dalam bilik Zaza(housemate). Bilik dia ada EKON. Kalau tidak melambung la bil letrik. haih.

p/s: ok aku janji esok aku akan lebih terang hati nak belajar. Sia-sia makan "Nasi Stamina Belut" kat Joyfull tadi.

4 comments:

mushroom said...

salam.hye..cool la ntry blog nie..share link bleh??=)

dartdadada said...

wsalam..thankss..yeah sure :D

Mr. Jedi..! said...

Ekon?














bwahahahahaha!

zhrh said...

aku suka latest news (bukan gosip ok...haha sama ja)
aku tak suka study

hahaha!

 

Blog Template by YummyLolly.com