7/26/09

internet Jepun

Semalam sebelum tidur adik aku dah paksa aku download sampai lebam segala movies yang dia belum tengok. Nak harap kat aku download movie "up to date" jangan harap la. Encik tunang selalu tak puas hati sebab dia kata aku tak menggunakan internet jepun dengan sebaik-baiknya. Ha semalam ni memang aku guna internet dengan betol la nih. Download 10 movies sekaligus. Hadiah untuk kau Alang. ha ha. Bangun-bagun pagi, eh tengah hari dah siap semua 10 movies. Best kan menjadi penduduk di negara maju? Huwaaa macam mana nak balik Malaysia nanti?

10 movies yang aku download :

1. My Bloody Valentine
2. Hannah Montana
3. I Love You Beth Cooper
4. Monsters VS. Alien
5. Obsessed
6. Watchmen
7. Ice Age 3
8. Drag Me to Hell
9. The Proposal
10. I Love you Man


Tak tahulah yang mana best, tapi Ice Age 3 ni macam best. Nantilah tengok kat Malaysia. Internet kat sini, aku pakai NTT Hikari. Internet pakai firewire 100 M. Sangat dipercayai ramai dan boleh tahan mahal kot. Tapi berbaloi baq hang. Kalau teringin nak layan movie atau lagu apa sahaja, klik download dan beberapa minit dah boleh layanzzzzzz. ha ha.

7 comments:

dorkscotch said...

huwarghhhhhhhhhhh syoknya tenet mcm niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. tak tdoq pon takpaaaaaaaaaaaaaaa! ice age 3 lawak gla. haha bes nak mampoih dr awai sampai abeh kja dok gelak ja

lighta shadowee said...

waaa...x aci tol....tenet gua ni klo nak dwnload movie, 1 hari pon x abes lg....

Leni said...

hoho. sama la macam aku kat london dulu. syok gila donlod muvi. tak sampai 15menet setel satu movie. hari2 donlodddd ja keja aku.

la ni kat msia, sandri mau ingat la tunggang langgang dia punya intenet. tapi opis aku ni bleh tahan la tenet dia. so aku dok pedajai opis punya la hari2 dok donlod movie. hahaha.

btw, my bloody valentine tu ok la. cuma agak ganas. tak sesuai utk ibu mengandung. luckily i watched it before i was pregnant!

watchmen + ice age 3 are good. the rest, aku pun tak tengok lagi. hannah montana? isk... tamau aih.

by the way, aku highly recommend The Hangover. SILA DOWNLOAD!!

-leni-

Lalang said...

haha make sure suma clear tau!! x clear p cari yg clear2.. pehtu donlod la yg kak leni suruh donlod tuuu apa lg :p tengkiuuu~

chocolate bowl said...

weh dart, burn kat aku sama dvd smua crita hg donlod, pastu aku bayaq duit dvd dahla..haha..aku pun dok gna internet office dulu yg xbrapa nak laju donlod movie..hasilnya aku tak payah bli dvd yg mahal..aku series ni nak movie2 tu..muka series ni..

Leni said...

hang balik mai bleh jadi tokey dvd kat kedai mamak. juai satu lima hengget dah aa. untung woh. ahahahahahahha.

lagi satu, Role Models. sila donlod.

dartdadada said...

ok aku dah donloaddddd!!balik tgk movie sampai lebam!

 

Blog Template by YummyLolly.com