7/5/09

Takda duit dok diam-diam kat rumah

visi dan matlamat : lawatan ke AEON Mall(Jusco) Hamamatsu. Tiada matlamat khas semata-mata.

sebelum sampai :
1. terrrrrrrrringin sangat nak try hair arrange sendiri. Envy dengan mainan di kepala orang Jepun.

ouhhh comelnya!

tak tahu lah jadi ka tak.

2. Tunggu ejat dengan Caldinanya tak sampai-sampai. Janji pukul 1. Nak dekat pukul 2 baru nak gerak. Naik bosan sampai camwhoring dalam rumah sendiri bersama housemates.

menjadi-jadi dalam bilik Yana

sipi-sipi sebelum ternampak ketiak

3. lapaq.....!!!

sesudah sampai :
1. haruslah melahap dulu. Makan nasi goreng sotong. Masin taktau nak kata tapi sodap!
2. jalan-jalan membuang masa dan tenaga. Yana beli barang untuk hari ehem-ehem dia.
3. Apa yang aku beli?

wohooo sudah lama berkenan dan suka logo che "guava" ni.

selepas dipasang kat handphone. cool kan!

shirt : a gift from mama(harajuku)
skirt : rematched
and a pair of laggings

p/s : Takda duit dok diam-diam kat rumah. maaf entry ini banyak gambar perasan. malas nak tulis banyak. aku patut tidur. la...dah 4 pagi ka??

6 comments:

Mahya Diyana Ibrahim said...

wehhh rambot tuh comey cena nak wat..wahaha

dartdadada said...

nnnt kakak ajaq.heheheh

Lalang said...

hehe cute wey ambut.. tp ambut aku pendek dh la! hehe xley buat.. gambaq kt henpon pon cool!!

dartdadada said...

pendek pon ada cute nya hair arrange!tp kena ada yg letrik2 tu.

dilla kamal said...

angah makin ayu lately ni :)

dartdadada said...

haha dak la...kdg2 ja k dila....k dila balik asetaq dak?

 

Blog Template by YummyLolly.com