10/26/09

tengok muka member > tengok bola

Sepatutnya di Gifu(17 Oktober 2009) ada perlawanan bola sepak antara student Malaysia di universiti seluruh Jepun. Macam biasalah aku dengan perasaan membuak-buak untuk mengadap muka member yang jauh nun di atas dan bawah Jepun, tidak sama sekali dengan niat untuk menyokong atau bersorak seperti pompom girls atau dengan kata lainnya mencuci mata tengok lelaki macho main bola. Ah, tak minat langsung! Orang ke padang bola pakai seluar, aku selamber pakai maxi dress. Malas nak pakai seluar, entah kenapa ha ha. Ah, peduli apa. Tapi, dapat mengadap muka member-member adalah perkara paling klimaks dalam hidup selepas mengadap muka tunang atau pun family sendiri. U guys rock!






Love u guys always, never love the soccer ha ha. Haih macam mana nak layan laki aku yang suka tengok bola tengah-tengah malam nanti? Akan aku cuba. Cuba.

2 comments:

::sho:: said...

ROX!!

best woo tgk bola..tp player gentei.cewah!hahaha!

dartdadada said...

hahhahahha. opss i tak minat la tgk hehheh

 

Blog Template by YummyLolly.com