11/6/09

tiada khinzir

note:Kalau entri aku dalam Bahasa Jepun mengarut tu maknanya aku tulis blog through Handphone. Snap gambar dan terus hantar ke go@blogger.com

Baru semalam aku merungut-rungut nak kelainan dalam hidup. Seriously weekdays memang bosan. Bosan sebab asyik buat benda yang sama bai. Tapi harini, hari Jumaat ada lah sedikit sebanyak kelainan yang aku dapat ha ha. Balik-balik makan kat luar dengan housemates n Aisha. Serius bosan nak makan kat umah. Masak pon dah takda mood asyik balik lambat. Harini makan kat halal Indian restaurant. "DEVI" restaurant. Nasib baik keadaan kedai OK(aku sangat geli kedai Indian ha ha).

hahhaahhahahhaa. Orang india pandai ckp BM.

ok saya ulangi, tiada babi di kedai DEVI ok.

Oh satu lagi kelainan, dah berbulan-bulan aku tak develop filem. Serius lama. Dah setengah tahun apa. Sebabnya aku takda film scanner dan kalau nak cuci filem memang mahal. 2000yen lebih untuk satu roll gila ka apa? Sebelum balik Malaysia memang aku akan beli scanner but not now lah. Banyak lagi barang yang aku fikir lagi penting...lagipon balik mesia cuci filem saja tak sampai rm10 kot. So, 2 hari lepas hantar 1 roll pakai pos, diorang cuci dan hantar balik pos kat aku, dan hasilnya....agak sakit mata sebab aku set まかせる(ikut suka hati) kedai tu nak buat contrast macam mana. Anyway, i love film cameras, and i believe film won't be dead.

left alone

ant'S view

tersadai....

IMG_0017

kosong....

lc-a+, fuji astia100c, x-pro


4 comments:

Hariry Ariffin said...

yang first tu nice!

Fatin Liyana said...

semat seyh

Fatin Liyana said...

semat seyh

dartdadada said...

@hariri thanks!
@fatin thanks jugak.tak la lawa mana pun sebenarnya haha

 

Blog Template by YummyLolly.com