12/7/09

basuh patung


Actually, i don't really keen on collecting teddy bears. Bubu is aware of that already. Tapi kadang-kadang tak dapat hadiah teddy bear rasa tak syok la pulak. Padan muka! For now, i only have 3 of them. Paling sayang lembu, ke-dua patung merah ini dan ketiga mr bean nya patung. Tapi kecik sangat da, nak peluk tak best. Saya tak suka teddy bear kerana rasa menyusahkan bila nak mengemas bilik, SEMAK. Below 5 are enough for me . Teddy bear pun tak suka yang girly2, suka yang little bit weird teddies. Dalam hati ini ada sedikit sifat kelelakian yang tak boleh dibuang dari dulu. Fashion pun kalau boleh tak girly sangat, im comfortable with that. Kes dah berhabuk sangat teddy ni, aku basuh la. Bau harum...baru boleh peluk semula. Kalau dengan habuk2 taknak aku, bikin muka bertompok saja! Mr bean nya patung dok ada kat atas ampaian lagi. Si lembu, saya tak akan basuh, sebab ada unsur-unsur bantal busuk dah ha ha. Ok sambung buat kerja balik. Bubu, beby miss you so much...:) (ish geli plak bila baca 2 kali)


3 comments:

Zarpeno said...

lembu tak kena korban ka.hehe

nazrul said...

kire ko suke kakkoii lebeh drpd kawaii la kan? hehe

dartdadada said...

zarep : lembu tu sayang nk korban...

doink : yes kau jugak memahami!hhehhee

 

Blog Template by YummyLolly.com