1/28/10

ini baru spa q



berapa inchi makeup nak dapat muka comel macam ni.
Takpa, comel.
Tsubasa memang cute, humble plak tu auw.
Walaupun Marie tak suka dia cakap dia tak layak jadi model.

p/s: tak sanggup tengok muka diorang kalau tak makeup.

9 comments:

aiko kato said...

comel!!cane nk jd comel cm2??

btw, alek mesia come la to my mum spa..;p

dartdadada said...

view my post on gyaru makeup. tapi diorang ni professional la yang makeup. mata sepet ja kot sesuai.

wow really?boleh la sebelum kawin hehehhe

yatiituu said...

x suka MArie.wek wek.hahaha.
kenapa?nantonaku hehe

dartdadada said...

marie tu gedik.

Atishoo86 said...

comey gila mekap depa, muka hg sesuai la dart, sepet2 nieh!
yaka marie ckp cmtuh?? dia jeles lah tuh kot, bising ja lbeyh.

aiko kato said...

oo..nti i try gyaru make up..tak taw jd ke tak..hehe!!

dtg la..dialu-alu kan ok..before kawen mmg seswai sgt!!

dartdadada said...

aisha : ok, tapi tk sesuai pakai contact lense tu hahaha

fatihah : ur mom's spa kat mana?hehe

aiko kato said...

if nk pi yg best...come at tmn kosas laa...but kt ampang park also ada..hehe!!~

dartdadada said...

ok ok...one day..maybe lepas kawin hahahha

 

Blog Template by YummyLolly.com