2/28/10

boleh gila!!

Semalam aku hampir nak gila sebab ke Shimamura(kedai baju-lama gila tak datang) and, bumped into shoes! Mak aih...terkejut sebab heels dia sangatlah cantik dan murah. Heels macam Rumi Fashion Toast tu sangatlah banyak! Ada satu brand ni..Sorridere , semua up to date punya heels like booties, oxford, phew. Guess what harga dia 1900 ¥(rm 80), Kalau kat sana tak dapek dah bawah rm100 kot. kebanyakan kasut yang murah kat sini, i bet memang tak sedap gila la, trust me. Tapi this brand, lain....comfy sangat. Tak tahan terus angkut satu. Nak semua kalau boleh tapi mak aih..Fikirkan dah nak balik punya pasal. Duit shipping kontena mana nak kaut?

rumi style hihi

bought this ^_^

Fit me?

oh and this necklace too.

harini nak ke shimamura lagi. This brand is really good trust me. Walaupun china mali. ha ha.

7 comments:

aiko kato said...

heel itu sgt pretty...i loike!!kt sini expensive!!!benci!!

Mahya Diyana Ibrahim said...

coolnyaaa kasut tuuu! i loikkk

Hafizah said...

cantik gilaaaa!!!


weh hang dah nak balik ka? bila? nak magnet satuuuu...tqvm in advance!! mesti tak sabaq2 nak balik for good. best best.

ZAFIRAH HANIS said...

masyallah! tolonglah. nak gila jugak... nak satu!!!

yanny said...

Hi dear!

cool shoes! cheap pulak tu, nice catch!

anyway, bile u balik sini?
u know places in tokyo where they sell cheap swatch watches tak? about 2000yen per piece camtu...^^

cujen said...

aku pun boleh jadi gila kalau mcm nie..

dartdadada said...

gi-gila gila!

 

Blog Template by YummyLolly.com