2/25/10

I am the happiest person

"to my darling,
the most dearest beautiful girl in my heart..(aceh aceh)
congratulation...baby dah tamat pengajian kat 日本. bla bla(sencored)
bla bla bla...
you take care of yourself there ok! 'coz tak lama lagi ada orang akan ambik berat & jaga sayang pulak..definitely that lucky guy will be...."


Bila dah lama tak dapat surprise card from orang tersayang...macam ni la perasaan nya. haih. I feel so damn happy! feel like crying also sebab terlampau terharu ha ha ha. Satu card berisi ayat-ayat cinta untuk aku sudah cukup memadai. Tak perlu melutut bagai. Hadiah mahal-mahal. Tak perlu. ok dah berjiwang dalam blog.

*hatiku berbunga*
seperti mahu memayung kamu.


please fly me HOME....T_T

10 comments:

aina adnan said...

hoho..sweet2...jeles2...

Atishoo86 said...

auwwww~~~sweetnya dart oiii!! kalo aku sure di awangan dah la nieh!!

dartdadada said...

huuuuuuuuuuu.aku takleh tidoq malam dok terkenang. ada kot cam bertahun tk dpt kad cinta.haha

hana said...

betoi xmau hadiah mahai2? betoi ni? hehee..

dartdadada said...

cukup la hantaran dah mahai huahuhauhaua

aiko kato said...

oo.sgt sweet...saba na dart..sket ag nk alek mesia n get married!!!

cujen said...

sangat sweet oke!!

dartdadada said...

huhuuuuu!

haniekunie said...

shota ni yang nyanyi dgn kato miliyah tu kan (love forever)? best2!

dartdadada said...

aah rasanya...best kan!

 

Blog Template by YummyLolly.com