3/7/10

big bro

Today i wanna write something about my bro. Oh yeah i have one big bro name Danial. He's the eldest among us. Manja, paling sedikit masa tinggal dengan family sebab he left home early to further his study in Mrsm, pastu terus fly to UK. (kami semua tak masuk sekolah asrama penuh :)) He lives in Liverpool and plays guitar and also compose songs. OKlah aku tamau cerita banyak nanti cakap puji lebih-lebih ha ha. He's damn pandai. cita-cita dia nak jadi singer malam-malam, siang-siang rawat orang sakit ha ha. Cam terbalik ja. Ok, Dr. Danial, hopefully hang boleh jadi singer impian hang itu. Yang agak terkilan, he can't join my bigday :( sebab tiada cuti. He's coming back for good this year 3 months after me. Jangan lupa bagi ucapan masa kenduri aku nanti! And also, u've promised me to be "slim" before u come back for good nanti. we'll see ha ha. love u always.

while performing
with HUJAN band

melalak

sapa tak kenai tatau la.

search

ok im done. Awat asyik tulis post pasal family ni ?? Maybe i have to blah cepat-cepat dari sini. sigh.

6 comments:

Adela said...

wahhh ur big bro mcm sama ja dgn i pnya big bro..wuuuu..my bro pon dulu left home early blajaq kat mrsm..then fly 2 UK..live in conventry..then now dh blk malaysia..kerja as engineer with shell kt miri..n like 2 compose songs..n buat show mlm2..nyanyi smbil petik gitar..hahaha...gila nk dekat sama kan? :P

cujen said...

abg hang betui ka ni??

dartdadada said...

abg kandung la hehe

Leni said...

aku ingat lagi masa aku baru pindah aloqstaq. masa tu darjah 6. aku skolah taman rakyat, pehtu dok wakil sekolah pi kuiz macam2. tiap2 kali sebelum pi, semua org asek dok sebut "ni danial budak genius taman uda mesti ada"

haha. and that was the year i knew your brother. setiap kali aku wakil sekolah pi mana2 competition, sure dia ada. just to tell the world and agree with you that yes, dia mmg pandai! pandai pak brahim ngan mak nun bela anak2 sampai besaq. :)

Mahya Diyana Ibrahim said...

i miss him T.T

dartdadada said...

missss him too kan adik.

 

Blog Template by YummyLolly.com