3/6/10

preloved item


pening pening tatau nak sort out baju banyak sangat. Thinking of buat preloved item sale. Tapi ada orang nak ka baju yang nak di letgo?hummmmm.pening lagi.

10 comments:

dilla kamal said...

adaaaaa...... ;)

RMN said...

jangan pening pos balik mai

FZahirah said...

bapak byk gilaaaaa hahahah no no jgn juai, just giv it to me wahaha

cujen said...

weh, jual jek..bersepah org akan beli..konak jual kat jepun ke kat mesia??

aiko kato said...

ehh..u shud jual!!i mmg da eyeing few items dah..hbags if ada pun okay..hehe...

Hafizah said...

sedekah some...jual some. hehe

M u s h y m u s h said...

ada ka yg nak let go...mai la kasi tunjuk..hehe

nazrul said...

sedekah kat budak2 di palestin

haniekunie said...

cube letak kat sanbongicorner.. mesti ade je orang rembat!

miSs Q™ said...

wehh..
better u jual..
rmai je nak tu..

u c, banyak giler belog preused item kat blogspot..i tink kalo u buat pon, rmai je kot yang mintax..

 

Blog Template by YummyLolly.com