2/17/11

hayyan's 1st flight ever!

Hi I'm ready to board!

Belum pun sempat habiskan pantang 44 hari, mummy Dart dah terhegeh-hegeh blik ke pangkuan suami. Dart berpantang di Aloq Setaq, kebetulan 28 hb Januari ada kenduri sepupu di Kajang, so parents Dart ambil keputusan hantar Dart balik ke usj. Masa tu tak silap baby hayyan baru 38 hari. Dart pun duduk atas wheelchair. Mama Dart tak bagi Dart berjalan banyak dalam airport. Memang heaven! Tapi semua orang tengok pelik masa Dart kena tolak atas wheelchair sebab tak nampak sakit pun ha ha. 

So far, baby hayyan sangat-sangat behave dalam flight. alah, tak la lama mana pun, Alor Setar - Subang sejam ja. Hayyan tidur all the time, Mama Dart yang pegang dia, kalau dia terjaga ja mama Dart terus sumbat susu heeee. Good boy!


on board.

Mummy n Daddy.

2 comments:

aiko kato said...

dart..hayyan sugguh comel..n u look so berisi...comel la dear..hee~

sharni said...

hayyan yg comel, ranggi mcm mummy nye

 

Blog Template by YummyLolly.com