4/26/09

Andhika Pratama vs Nicholas Saputra

Aku tengok cerita Janji Joni, aku minat kat hero dia. 

:
:
Aku tengok cerita Ada Kamu Aku Ada, aku minat kat hero dia sangat sangat!! Dah lama aku tak minat kat artis sampai macam ni...Even kat artis Jepun tak segila ni(memang la, artis jepun kakkotsuke, comel semacam,menari gaya lembut,geli). Aku sanggup ulang cerita tu 3 kali babe. Tak pernah-pernah.

:
:
Aku ingat hero Janji Joni & Ada Kamu Aku Ada the same one. Serius muka diorang seiras! Rupanya salah! Andhika lebih kurus berbanding Nicholas Saputra, suara pun lebih kurang, I like Andhika more!More romantika de amor la...
:
:
erk..apa kejadah aku tulis pasal artis ni?Ah..aku nak tengok semua cerita mamat ni berlakon pas ni!i think im fallin(ayat dalam cerita).Oh, btw, aku baru bangun, i should've makan n mandi instread of tergila-gilakan Andhika!
:
:
Andhikaaaaaa....... :D

4 comments:

Lalang said...

awat gemok ja nmpak gambaq no1 tu? haha aku nak tgk gk!

zhrh said...

yang aku kenai nicholas aka rangga ja
andhika?who the hell mamat ni? kalah rangga ni tak leh jadi
hahaha

dartdadada said...

mmg la gemok..sebab bukan org yang sama!!

dartdadada said...

zhrh:wey kalah weyyyyy siriyes cayaqqqqqqqqqqq

 

Blog Template by YummyLolly.com