4/2/09

benci perasaan ini


aku benci.
aku benci perasaan ini.
perasaan yang aku sudah tak mampu untuk menjamah sushi lebih 10 pinggan.
ini semua gara-gara keluargaku datang tempoh hari.
itu geli, ini geli.
sehinggakan aku pun terasa muak tengok sushi.
oh, pulangkan perasaan itu..
perasaan melahap 16 pinggan sushi.


lupakan perasan melahap sushi tadi.

Tadi, Junior college zaza sampai, dari Thailand, tumpang rumah kami. Sementara nak masuk asrama 6 hb nanti, dia lepak rumah kami. Kami bawak budak tu ke kedai second hand, A-ONE untuk beli barang perkakas rumah. Aku terjumpa this one red skirt yang harganya sangat murah. aku terus angkut tak cakap banyak.

Red balloon skirt for just 600¥!!!!

Mesti korang bosan baca aku asyik beli beli beli. Ya ya. Mulai esok aku tak beli. Bleh caya ka??

Aku tak boleh tengok barang sale.Sekian.

9 comments:

dilla said...

angah minat hijau ka?lawa kapet dgn langsir :)

oh.skirt tu pun lawa gak ;p

dartdadada said...

aaah.suka gila hijau.cant resist buying green stuff.hihi

me^love said...

sexy seh...

shah_ila said...

x bosan..suke2..suke bace blog ni..ooshiroi..hee

dartdadada said...

hehe thanks ila.

me^love ni sapa pulak..misteri...

Liyana Safra Zaabar said...

pakai ke skirt tuh? hak hak,kan segan lak cm gi kobe,,,menyorok2,,wakakakak..esok tk beli?esok beli lagi,tipu!!

dartdadada said...

wey itu HOT PANTS ok.dan aku sangat sangatlah bukan aku hari tu!!!no confidence at all!!!segan gilaaa !!hahahhahaa

Lalang said...

lama x tgk pakai skirt haha macam sooo pompuan :D

dartdadada said...

yeah.sangatla lama tak beli skirt.tak minat sgt.byk time aku tomboy ja.

 

Blog Template by YummyLolly.com