6/20/09

puas hati aku!

hahhahhah. ini bukan luahan hati apa bagai. Ini adalah keluhan sebab tangan aku takleh lari dari tekan butang "membeli" dari online shopping boutique. Aku jarang shopping kat Yahoo Shopping Japan(one of the best online shopping boutiques here), sebabnya bila nak isi details Credit card aja(nama pemegang kad)...fail la, error la, menyampah. Nama panjang sangat. Plus tak tahu mana satu family name yang bank tu tetapkan. Yahoo shopping ni selalu la selamatkan aku daripada beli barang online. Sebab bila kat pembayaran ja, error. So aku terus tutup. Malas nak layan dah.

Hari ni, aku gatal nak "cuba" membeli dari yahoo shopping lagi. Ala shampoo ja pun...haha macam biasa error kat tempat isi nama. Heran aku, macam mana nak isi nama aku?Dah macam-macam nama aku try, takleh gak. Bodo la. Untuk memuaskan hati aku jugak, aku telefon la toll-free bank card tu...bla bla bla terang kat orang tu...rupanya nama aku diorang pandai-pandai pendekkan jadi ハイダル ナジヤ ビンテイ イブ 様 (Haidaru Najiya Bintei Ibu). Plus family name aku Haidaru, yang selebihnya tu nama. Memangla error. Bila operator tu suruh try isi, kebetulan tengah nak beli shampoo, CLICK!! Dah tak error dan secara tak langsungnya terbeli shampoo dan vit c BED HEAD. Puas hati aku.Haih.

8 comments:

boringdirectory said...

aku tau sapa kat sini yg ada sindrom macam kau...aku ade byk gak kawan camni...ahha

dartdadada said...

pompuan la tu.semestinya.

boringdirectory said...

bukan~~laki lah! dia suka sgt menekan button buy kat internet....cam dah jadi model kedai internet tuh jer! ahhaha

dartdadada said...

oh i'm shocked!ada laki mcm ni eh?haha

zhrh said...

binti ibu..sangat lawaks
hahahahaha

dartdadada said...

haha.iburahimu pjg sangat apakan daya......

Lalang said...

haha bed head punya product best dak?

dartdadada said...

tatau baru 1st try beli.

 

Blog Template by YummyLolly.com