10/13/09

aiskrim pelik Jepun

Bolehkah anda bayangkan perasaan atau rasa apabila memakan :




+








さんま(Pacific saury fish) + Ice cream

=

  さんまアイス@saury fish ice cream???!!


Well, sanma ice cream ni betul-betul wujud! Ish geli gelemannya kalau aku nak rasa ice cream berperisa IKAN? No way man. Eh tapi mungkin sedap sapa tahu? Boleh dimakan waktu breakfast ok? Pelik-pelik la orang bermata sepet ni! Kalau nak tahu banyak lagi ice cream berperisa pelik-pelik ni sebenarnya;

Squid flavour, beef flavour ice-cream???!

sea urchin flavour?

yakisoba(mee goreng jepun)

belut???????

p/s : loya tekak aku weh. Teringin nak cuba sekali seumur hidup. ha ha

9 comments:

amir5656 said...

tak pernah plak aku nampak..yosh,konod kattemiruwa..hak2

nazrul said...

ko pun mata sepet gak dart

aiko kato said...

haa..u try la..pas2 cite eh..heheh!

lumpkins said...

but then again unagi pai tastes great....not even a hint of unagi...but sanma ice cream....bau je berani kot...hahhaha

p|nKy MaMa said...

waah mmg ade btol2 ek!!!aritu ade gk tertgk kat bangumi arashi,igtkn die juz wat utk bangumi tu je..ish2 pelik2 btoi org jepun ni kan

zafirah alias said...

iyewwwwwwwwwww. peliknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahahaha. kalau sedap habaq naaa.

dartdadada said...

@amir : kalau dh rasa jgn lupa update belog :p

@doink : ala org jepun sepet lagi la...

@fatihah : haha kalau jumpa nnt i try!

@syaz : ya maybe tak sepelik yang kita sangkakan kot who knows!

@k diyana : dart pon tgk arashi la smalam pastu trus google rupanya banyak ice cream pelik kat sini huhu

@wan : ok aku try kalau jumpak!

Diloz said...

baru bayangkan dah nak termuntah.

yuck.

FZahirah said...

erm erm sushi yang nampak sedap pon aku tak laluuuu.. tambah la yang ni ew ew ewwwwww~

 

Blog Template by YummyLolly.com