11/1/09

haremmmmmmm.

Kalau kat Kedah, "harem" tu lebih kurang "nohorom".....macam ala-ala tegejut atau bila menyampah gitu ha ha. Contoh ayat : "harem aihhhh, hang ingat hang baguih?", "haremmm...lawa gila baju tuuuu~", dan sebagainya. Hari ni keluar tanpa motif (sebenarnya konon-konon nak ke kedai baru ingatkan buka arini last-last tak bukak lagi pun ..booo) dengan housemates jalan-jalan cari pasal, last-last terbeli "harem" pants. Tak sama langsung, satu ala-ala bahasa kasar, satu lagi seluar haha.

2nd harem pants getto!

Jalan punya jalan, macam biasa perut lapar dan terus serbu kedai SOBA. Japs food ichiban!

Yana apa cer?

Zaru Soba with prawn rice set

Sebelum makan, jalan-jalan ambil purikura, makan aiskrim pelik; memang macam tourist buat-buat tak reti cakap bahasa Jepun ha ha.

udah-udah la diet korang!

Ju-on betul dah datang, tu la doa aku macam ju-on lagi

nah kau. aiskrim perisa beras, bijan??!

The happiest part was...............

handcuffs earings~~~!

ha ha.

ok lah jom jom tidur esok sambung hari-hari yang penuh dengan minyak..ewwww~

denim jacket : TTU
yellow one-piece : X-Large
pants : Levi's
shoes : Onitsuka tiger
handbag : as usual ha ha(malas tukar)

4 comments:

Zarpeno said...

ingatkan sluaq dibuat dari bulu babi gondang

mat mimpi said...

nohorom! hehe dart, nanti bila x blajaq kat jepun dah, ang still kena dress up mcm dlm gambaq tu kat Malaysia k. nohorom ..awek japanese weh! hehe

Fatin Liyana said...

hehe atin de 1 harem pants bli kat bangkok! mura n lawa =)

stylo la kak dart
cm jpnse gurl
xsngke nk kawen dah, nmpak cm bdk sekolah jeh
awet mude huyoo~

Fatin Liyana said...
This comment has been removed by the author.
 

Blog Template by YummyLolly.com