12/23/09

after all

Setelah penat lelah bermain-main(bukan main sangat la, berat nak mampus bikin aku sakit dada) benda di bawah ini;

ini...

dan ini...

sehingga sanggup menghitamkan jari-jemari lemah gemalai sendiri ouhh serupa mekanik!

sememeh kan.

terpaksa menjamah sushi tiap-tiap hari semata-mata nak kejar masa tak balik makan di rumah,

dan tiba-tiba ada construction, kena pindah jadi pelarian banjir ke tingkat 6(wtf) masa saat paling genting.

berhempas pulas tak balik rumah buat eksperimen,

berjaga lewat malam dalam lab sampai nak muntah,

makan kat luar hampir setiap hari,

kena marah dengan lecturer,

lecturer reject data,

di saat-saat esok dateline, keja betimbun-timbun,

slide keja reject,

nangis sedih sebab terlampau tensen(benda yang palig jarang terjadi)

tapi....

semuanya berbaloi. memang berbaloi!

semua usaha berbaloi. aku dah boleh senyum lebar :)
(tengoklah aku betul-betul senyum ikhlas tu!)

dan boleh menjamah makanan mahal lepas presentation.

at last, i am nearly graduating!tinggal thesis ja lagi, then im free!

3 comments:

cik lubakpink said...

kak dard comellah..

hihi~

haniekunie said...

wah.. akhirnye ade gak post from u.. emm skang ni han lak yang bertungkus lumus dengan design thesis.. tapi masih sempat online.. sebab selalu tension.. wek!

dartdadada said...

cik lubapink : hehe thanks...

hani : hehehhe i tensen online gak tapi sk smpt nk berblogging :D

 

Blog Template by YummyLolly.com