12/26/09

mags freak!

yes, i AM magazine's freak. Semua jenis magazine i like, esp into fashion and photography. Dah lama tak beli magazine dek busy gila. Sekarang ni oklah, still in hurry nak submit thesis tapi still boleh melencong ke kedai magazine. Sebenaqnya tadi keluaq nak pi bayar bil tepon yang dah lama tertunggak. he he. So alang-alang frop by KITAMURA, memang heaven la kalau nak cari majalah. Hari ni kempunan nak beli majalah yang dapat barang free, branded one. Kalau kat Malaysia boleh ka dapat majalah bagi free Marc Jacob's stuff? Tak dapek rasanya. Tapi kat sini marc jacobs sudi pulak nak bagi barang dia dalam majalah murah yang berharga 600 yen. Tak aci, join la sama dengan majalah malaysia!

SPRING with free marc jacbs lola pouch suka suka!buat bubuh hp ngeeee

Jill stuart (more to catalog) with free makeup pouch

Mini with free X-Girl felt bag

dan sebelah kiri mag yang wajib aku beli; SNAP!
pasal film and lomo cam mag.
dan 2 sebelah kanan tu self hair arrange book.
Aku suka tengok gaya minah jepun bila kluar dating, kluar hang out dengan member, rambut tu tak biarkan kosong aja, diorang mesti ikat comel-comel, banyak betul masa diorang kan. ha ha. so untuk bekalan balik mesia aku beli la so boleh try sendiri nanti kat mesia.

pastu dah mood shopping membuak-buak ni, bukan shoping baju ya...shoping benda lain...singgah kedai comel Shop-ilex, untuk beli next year's diary. skarang ni memang suka tulis schedule kat dalam diary comel-comel. Semua orang jepun akan ada buku comel ni termasuklah lelaki. Time meeting semua orang poyo bawak kluar planner, tinggal aku sorang terkontang-kanting he he. tapi aku takda la nak tulis diary jiwang-jiwang putis tu, benda yang penting ja takut terlupa. sebelah kiri plak aku beli odango hair punya pengikat rambut macm tu la. Nanti aku cerita pasal odango hair ni. Aku suka gila odango hair , ramai yang suka buat rambut stail ni, kalau kat mesia orang kata macam baru lepas beranak punya rambut ha ha nasib baik mama aku suka bila tengok anak dia buat rambut macam tu ngeeeee.

Dah habis duit boleh sambung tulis thesis. puas hati aku.

5 comments:

Hafizah said...

aku pun last yr lepas habis fyp sibuk mnghabiskan duit. mcm balas dendam...good luck for your thesis dart! hope everything goes well.

aiko kato said...

bestnyaa..nape murah hati sungguh mags sana??kt sini jarang gila...if ada pon like cosmopolitan/cleo jer kot...pas2 xpenah dpt pouch pon..jealousnya!!~
huhu~

chocolate bowl said...

bestnya n cutenya..awat msia xdak free gift camtu?

marumaruchan said...

odango hair di kecam di malaya!!
pakat dok gelak tgk zana buat..
ade yang nak jentik, ade yang nak tekan buat buzzer, ade yang pulas2~
ke sebab zana buat xcute??
xkire!! xkire!!
HIDUP ODANGO HAIR!!!

ummi nasir said...

hahahha..exactly bler dah abih duit shopping mmg puas hati kann...i sgt la shoppinggggg gler dis month bukak2 oshire semua baju still bertag..kuar jln nyer tak...hahaha..nway nice blog so cuteee n pure!

 

Blog Template by YummyLolly.com