1/7/10

topy 工業


Yes I am so ready for tomorrow's internship course. I will be an amployer wannabe at Topy Industries Ltd, maybe handling with their research & development of magnesium steel for almost 2 months. Topy ni deal with steels, making wheel(rim kereta) and other automotive and industrial machinery components.

Baju dah diiron, kasut dah beli petang tadi, tu lah, tinggal lagi semua kasut kerja kat malaysia tinggal kasut yang tak seswai nak masuk majlis kerja. Nasib baik ada jusco dekat, boleh la serbat kasut murahan.

80 hengget.
Bulan 4 nanti boleh jugak pakai masa kerja di panasonic.

sebelum tu sempat makan soba dan tendon. First time aku makan makanan Jepun tak habis babe. Entahlah kenapa.

Esok kena bangun awal, pukul 6 lebih-lebih sikit. pukul 7 lebih zaza akan hantar aku ke bustop 中野町. pukul 8 pagi naik bas. Pukul 9 dah kena jumpa advisor. Wuhuuuuuuuu. Nak sangat kerja hamik kau. ha ha. Tatau la best ke tak. Esok akan ku upload perasaanku bekerja sebagai makcik cleaner di sini. Bye.


6 comments:

nazrul said...

がんばれ!!

cujen said...

cantik la kasut tu

dartdadada said...

doink : best wo internship!
cujen : haha kasut cam makcik ja actually

dilla kamal said...

selamat bekerja!nanti ambik gambar pakai baju keja ok? ;)

It's Me IsMahoneY said...

good luck dart!akak selalu baca blog dart thru murni yer page.saja segan nk komen.senang2 masuk la blog akak.

-akak anis boyot-

dartdadada said...

@kdila : thankssss!baju kilang burukkkkk!
@k isma : la kak hanis pon ada blog ka dat tatau la plak..ok ok..keep in touch ok!

 

Blog Template by YummyLolly.com