1/3/10

waterproof

I'm liking my new cheap-digital camera; Fujifilm finepix WP(green). Sapa nak digital camera 10Mpixel, harga around rm500, siap buleh masuk dalam air(waterproof)3m. Gara-gara berangan nak mandi-manda punya pasal. ha ha. here are some of the pioneer shots. Tak banyak boleh snap sebab tak beli sd card lagi. Lama gila takda digicam wohooooo!selama ni pakai toycams,lomo cams or menempek di dslr orang lain ha ha. Digicam dulu pun semua dah bagi sanak sedara habis.

mataku seperti agak juling ya di situ.


good quality. Dan berbaloi.

Hari ni banyak menghabiskan masa tidoq tidoq dan tidoq. Bukan apa, tak berapa sihat, rasa seram sejuk, sakit tekak, sakit kepala, badan panas-panas, lemah. Zaza g photo shoot ngan ejat n kohai(almaklumlah ejat baru angkut d5000 dan nigo pulak kiss-2 haih), aku tidoq. Dinner sama-sama kat sushiro, lepas tu lepak *bucks sebelum ejat balik mesia 2 bulan untuk internship di Hirose. cis nak ikut kau ejat! Ok, dah penat, mahu tidoq lagi...odaijini dart....>_<

kena paksa telan ubat tak sedap ni dalam drug store sebelum bayar. ha ha concern lebih la pakcik pharmacist!


4 comments:

Liyana Safra Zaabar said...

Odaijini,aku pun duk seram sejuk, bnyk shopping nmpak ;p

Peeja said...

Alop Sis..Nice Blog..Nice Entry..Kiuttt..heee... =)) Keep in touch kay

aiko kato said...

gambar di atas...u look like a puru gadis jepun dart!!nice...~
bila mahu angkut camera dslr pulaks??huu~

dartdadada said...

@yana : 39!tak byk pon shoppping, benda beli sikit, tapi terasa banyak sebab miskin kan
@kctpeeja : hehe thanks...keep in touch jugak!
@aikokato : puru gadis jepun?hehhehehhe slr nnt2 la tunggu durian runtuh pulak he he

 

Blog Template by YummyLolly.com