2/3/10

bukan hari-ke 12

Rasanya baru tulis blog pasal hari ke-12 internship. Sudah ke sembilan belas sudah. Cepatkah masa berlalu? So far, dah start buat slide untuk present 10 hb nanti. Eksperimen ada lagi yang tak siap, tapi prsent progress ja nnti orof Abe nak datang jenguk-jenguk student intership ni rajin ka tak buat kerja. Jangan risau, saya tak malas sangat, rasanya im more to workaholic tanpa disedari haihs. Hari ni sangat sejuk jugak, silap pakai jaket kulit. Patut kena pakai selimut terus.


Today's outfit

muffler : no brand i guess
(bought in beijing, from mama)
black n white top : 2nd street bundle shop
jacket : rematched
pants : uniqlo
shoes : nike

ok mahu sambung buat file .ppt
later yah.

5 comments:

d i b d i b a d i b a h said...

nike tu semat gila okkay

dartdadada said...

heeeee thanksss.suka jugak.beli sbb sale ja~

emam said...

kalo pakai awek pakai camni pg kuliah kat msia...mau tak pandang depan aku

mat mimpi said...

dari wambut, sampai ke kasut = LIKE
japang!

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

kasut itu sangat cantik!!

=]

 

Blog Template by YummyLolly.com