3/26/10

getting used

I'm getting used to my new life. Banyak sangat dunia baru yang perlu ditempuhi selepas balik ke Malaysia for good. Sedang belajar. Belajar dan belajar menerima dunia baru. Sekarang 2 minggu di rumah terchenta sebelum memasuki ke alam baru pulak. hehe. Akan cuba update lifestyle dari semasa ke semasa insyaallah.

di antara benda-benda yang susah nak adapt :

1. malaysia agak panas ya terutama sekali a setar, selalu pening kepala.
2. salesgirl yang sombong macamla kedai tu bapak dia punya. muka tak masuk rezeki langsung.
3. toilet awam yang agak kotor. Marah especially bila orang keluar lepas kencing tak flush. gila kotor.

ok akan cuba terima. Tapi makanan malaysia memang sorga donia. the end.

3 comments:

haniekunie said...

hi, welcome back!

1. sekarang tengah equinox, memang panas. kerjanya, asal ada mase terluang, masuk bilik, pasang aircond kuat2, atau g shopping complex sejukkan badan. hehehe

2. salesgirls tu tak ikhlas tu.. selalu kena.. tak patut langsung.. tak reti senyum, thank u pun berat mulut tu nak sebut.

3. toilet kotor memang tak boleh diterima akal. yang kena bayar pun tak berape bersih. asyik kena jadi makcik cleaner asal masuk toilet awam.. apekah?????????

ZAFIRAH HANIS said...

harap dapat datang wedding kak dart nanti!! waaa.
sure akan gorgeous! :)

dartdadada said...

@hanie : huhu takpa2 kita janganla buat mcm tu...
@fira : mai mai mai!!!pakai lawa2 as usual ok!!

 

Blog Template by YummyLolly.com