3/13/10

my twin

Sebelum ni ada orang pernah cakap muka aku macam artis jepun la, maggi cheung, la, cecilia la, kuroki meisa la, shibasaki kou, speed nya penyanyi, Tokiwa Takako, bla bla.. tapi langsung tak sebenarnya. Maybe certain angle kot.


TAPI!

Guess what i think this girl sangatlah menyerupai diriku ha ha. I've found my pelanduk dua serupa. Ada lagi 6 dalam dunia ni hehe. MMU student, tak pernah tengok her live. Tapi my friend, studied @MMU kept telling me that bila tengok budak ni, mesti teringat aku. Then suruh lah dia tunjukkan her pic...humangaih! memang terasa macam tengok gambar sendiri haha. Rasa macam oh, i really got a TWIN! One day really looking forward to meeting her. Orang Penang, dekat ja eheh. Maybe dekat mata kot yang sama, unfortunately, dia selalu rambut pendek, so sekarang rambut aku sangat panjang, so nampak dh kurang sama, but STILL!

she's cute. :)
she=me, so am i cute?hahhahah tableblah.

11 comments:

teeshop said...

ni bdk mmu cyber kan? nama dia : sharifah syarifanur.kalau x slap la. rmbut pendek merah2 skit. but rse cm x same sgt. maybe tang mata kot. sbb x pnh jumpa dart live, so xtao same ke x. :D

Ryfo said...

dia tak cukup sepet la hehe.

akieraduta said...

omeigod.
neh sama gak angah..
hahaha

dartdadada said...

ya i know her name. tapi bila dh sendiri rasa tu mungkin nak sama kot haha

ZAFIRAH HANIS said...

haha. apa perasaan anda x payah tgk cermin?
:)

zeliabeegood said...

hahaa..sama tang mata dart..

dartdadada said...

@fira oh, cermin kena tengok jugaklah ahahha tapi cam wow gak la..

@zelia sama kan!au pon rasa mcm tu!heee

Leni said...

haha dart. ni adik kawan aku!

haniekunie said...

memang cute pun.. :p

miSs Q™ said...

erkk..not exactly..
btw, i tink u'r nicer lahh..

:D

dartdadada said...

@leni : la ya ka..ni member aku la dok ckp sama..sama dak?
@hanie : thanks haha
@miss q : ya ka?dah rasa macam sama sangat2 dah ni hehe

 

Blog Template by YummyLolly.com