4/6/10

hujan



(situasi di pusat membeli-belah alor setar.)

"adik, kat luar hujan dah turun lebat ka?(sekarang musim hujan petang)"

"eh, taklah..baru rintik-rintik saja.."

"ingatkan hujan, akak tengok adik sinting seluar, akak ingat hujan lebat kat luar tu, akak kalau hujan lebat pon akan sinting seluar macam tu.."

"........ =_="


kakak tu memang tak bersalah.
mana ada orang sinting seluar kat Malaysia, esp ALOQ SETAQ.
haihs.

one piece : honeysuckle rose
pants : levi's
shoes : crocs
bag : MJ


11 comments:

::izyan sho:: said...

ehhhhhhh? die ckp cam2 ke?perlu ke?shitsurei nye!! customer plak tu.
aihhhhh...

FZahirah said...

hahahahaha

dartdadada said...

@sho : tak tak mg tk shitsurei lgsg..sbb dia tnya betul-betul ikhlas hahahhaha

ZAFIRAH HANIS said...

hahaha. memang lah. haihs. lawak nya. kesian akak tu.

shep said...

lawak gilaaaaa
btw aku pernah pakai sunglass kat alor star and ada budak jelung ni tanya aku "akak, akak buta ka?"

::: Diyana Arshad ::: said...

lawak la aku baca post hg yg ni.. hahaha...

aiko kato said...

lenkali gtaw dia...ni namanya style kak..hehe~

akieraduta said...

hahahaha
tempat kejadian?

Syuhada said...

Haha tapi sis cool sbb berani pakai mix and match apa2 pun. Cantik!

M u s h y m u s h said...

Happy wedding!Congrats!

mat mimpi said...

hahahaha.japan kak japan. kak apa tau.hehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com