4/18/10

sudah boleh duduk diam

wahhhhhhhhhhhhhhhh. Terasa seperti mahu menjerit sepuas-puas hatiku! Sekarang ini baru lepas habis sapu-sapu ubat gatal dekat badan bubu i hihi. Bubu dah selamat menjadi suami pojaan hatiku tanggal 9 hb april haritu. Eh harini berapa haribulan eh? Terus lupa lepas kawin ha ha ha. Aku menghilangkan diri dari berblogging sebab nak kawin punya pasal ni lah. Punya lah ta menyempat dengan preparation bagai. Lepas aja kahwin, kena duduk 2 hari kat rumah MIL. Huwaaaa mau menangis kena tinggal masa tu. Lepas di rumah bubu 2 malam(tak sempat nak menjadi bini solehah, makan pagi pon mak mertua yang siapkan), terus honeymoon di Berjaya Redang 3 hari 4 malam, balik semalam tidur di Sepang, dan harini barulah boleh balik ke sarang burung yang betul di USJ. Ponat Ponat. Tidur malam asyik teringat rumah, sampai semalam palingg teruk meracau nak balik Alor Setar ha ha. I really miss home, mama masak, mama papa adik, alang, my life is totally different sekarang. Terlalu banyak nak kena adapt sampai terasa nak gila tapi nasib baik bubu ada and jugak family, the most important thing Allah ada. I'll update everything soon! Best gilak dah hampir settle down. Kalau tidak tak habis-habis bernomad jadi orang Asli takda rumah.


cubaan menjadi patung

SOLD!

me & bubu on the red carpet yang sudah belengas

photos credit to Mukhriz Latif & Udey Ismail Phtography



till then...

p/s : 3malam 4hari da...

11 comments:

ZAFIRAH HANIS said...

congrats sgt kak dart! sungguh hensem suami anda. hehe

✿farahwir✿ said...

congrats dart..weee sangat cantik!!!!

keriangandunia said...

cantekk~ dan tahniah! =)

mat mimpi said...

congrat dart! sorry weh,aku x dpt p kenduri hang, kena siapkan FYP, submit minggu tu jugak. nak tanya 1 benda ni, time kat rumah MIL, ang ckp kedah ka ckp kl dgn MIL?hehehe (jgn lupa update)

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

congrat sis..sungguh lawa...
leh x sis upload manyak2 gambo...hehehe...akak n hubby sungguh cumey...(^_^)

hana said...

dart.. boleh tukaq dah daisypath tu jadi 'we have been married..' Yeay! best kan kawin. hehe.. skang baru boleh hot mama in the making!

nur hidayah isa said...

selamat pengantin baru...so beautiful..

aiko kato said...

congrats dart!!upload wedding pic in fb okies...all da best in ur future undertaking sweetheart!!
n yes...selamat bekerja!!!

It's Me IsMahoneY said...

la..hired udey ker..kwn lama i tu,hehehe

Syuhada said...

Hah dah kahwin ;D Tahniah! My inspiration dah kahwin. So glad. Tahniah lagi sekali, sis.

Ms. Blume said...

hi dart, my 1st time dropby yr blog nieh..cantik make up ktne plss?
ohhh i org alorstaq, tgh mencari cari makeup person. thx!

 

Blog Template by YummyLolly.com