4/25/10

operasi rumah

fuh, tadi baru habis buat operasi rumah bahagian dapoqqqqqqqqq. Penat gila, nasib baik ada si bubu yang sama-sama rajin mengemas. Still ada banyak benda yang nak kena tengok pasal rumah baru ni...Lepas kemas dapur tadi baru terasa macam dah ada keluarga sendiri. Dah boleh main masak-masak dengan bubu hihi. Tadi pun lunch kat restoran Ayam Penyet. 1st time gua makan ayam penyet, sedap gak ayam tu kena penyet tak pasal-pasal. Dah 2 hari kerja di Panasonic sek 23, aku kerja as fan engineer. Silalah gelak haha. Kena banyak main solid work and working with fan drawings. Lepas issued drawing, pass kat production line untuk buat kipas, 100& made in Malaysia. Daripada motor kipas pun Panasonic ni buat. So sapa nak beli kipas murah cakap kat aku hehe. So, dah petang mahu keluar date dengan hubby beli barang basah untuk nak masak esok. Malam ni kasi chan la haha. Barang kat dapur pun banyak pakai present masa kahwin haritu, punya lah banyak..thanksssss sebab meringankan beban kami sedikit sebanyak hehe. So, till then pulak ya...muah muah
the ayam penyet!

the minah kilang with her mengantuk husband kena paksa bangun awal!

onepiece : banana republic
skirt : no brand
legging : no brand
bag : mj
flip-flop : tommy hilfiger

8 comments:

ZAFIRAH HANIS said...

seronok dak kawen kak dart??? huwa huwa. :)

mat mimpi said...

waraong penyet.sedap weh.hari tu member aku nk suruh hang belikan seluaq uniqlo.x dan.hehe

RMN said...

tahniahlah dah bleh start new life.

Mahya Diyana Ibrahim said...

ayam penyet sunway ka? hehe

Mahya Diyana Ibrahim said...

kesiannya abg hasrul kena paksa ambik gambaq. gahaha

haniekunie said...

amboi beg pergi beli barang basah pun sungguh keless!! really love your style though..

aiko kato said...

dart..uniform panasonic mu...rindu2..hehe~selamat menjadi isteri mithali ok dear!!nti sila share recipe ok..wink**

RMN said...

don wori ada banyak gi hadiah kat um ah, blhl Masak slalu.

 

Blog Template by YummyLolly.com