6/1/10

tak cukup reference lah

Tadi training pasal patent. company nak patentkan design kipas haha. Taklah, tak semestinya design. Tapi agak macam kurang logik sebab, patent is not main-main thing. Perlukan pembacaan, ulangkaji, reference yang lebih untuk ke arah itu. Dalam ofis aku ada almari untuk filing document sahaja. Reference books, thesis semua tadak. so how?Patent ni kena include semua principal2 mechanical, n so on. Macam tulis thesis la kesimpulannya. Tengok environment kat sini macam semua sibuk on appearence ja, not the mechanical principal or mechanism, cam tak dapek ja. Tak apalah. Malaysian, jom kita banya menambah ilmu membaca thesis2 ya haha.

ok thats all.

1 comments:

nur hidayah isa said...

waiting 4 ur nxt post..hehe :)

 

Blog Template by YummyLolly.com