11/2/10

Playing around with sushi

Well, memang pernah dengar preggy woman tak elok makan raw fish. Tapi memang tak boleh nak dielakkan sebab aku mengidam sushi sejak dari awal-awal peringkat morning sickness dolu-dolu. Kalau boleh setiap minggu nak pi ratah salmon mentah cicah kicap. Sekarang ni perasaan teringin tu dah kurang siki. Thank God hubby pun sangat suka dengan Japanese cuisine. Memang sehati sejiwa bab makanan Japang sebab kami pun berjumpa di sana : ) Rasanya kalau tak elok/sesuai makan raw fish ni, untuk orang yang tak pernah/biasa makan sushi tiba-tiba nak makan, mungkin tak sesuai. Mummy Dart dah 5 tahun tiap-tiap minggu mengadap muka sushi ja so i guess it'll be fine kot.  

Sambil-sambil makan snap pictures, playing around main "batsu" game taruk wasabi banyak-banyak, siapa pilih wasabi terpaksa telan hidup-hidup, boleh bikin pening kepala! ha ha. Who says being together with hubby lama- lama naik boring? Tidak...tidak sama sekali!...hehe



video


1 comments:

aiko kato said...

dart syg...go try zanmai sushi!!sdp!!!for me la..hehe~
and owhh...i've been to uniqlo..now i know y u girls love it..LOL~

 

Blog Template by YummyLolly.com