1/6/11

keciwi

ha ha.

Bila tengok balik gambar zaman kat Jepun, macam tak percaya aku dah jadi mak orang. Nak kumpul balik la gambar gila-gila satu post satu gambar. Cam best. Gambar ni kat Laguna, city besides Toyohashi. Tepi laut, tempat orang kaya melabuhkan sayap yatch.



And thanks to Eva Anna my friend yang bertungkus lumus snap pictures of Naoki chan and buat collage siap!

Tips of the day : Untuk taknak bagi nipple crack, biarkan susu badan mengalir di bahagian puting, biarkan basah dengan susu dan jangan lap. Insyaallah nipple akan susah nak crack. Kalau crack juga, sapukan ointment creme, so far BEPANTHEN is the best for me. Eh tapi nipple aku tak crack pun. heh.

2 comments:

iDa_MutHiaH said...

hi akak! =)

best nye dpt baby..cute gilerr! macam jepun..hihi~

Naoki tue maksud ape? hehe

sharni said...

hi dart, congrats for your new born baby...moga ibu dan bayi sihat.

 

Blog Template by YummyLolly.com