3/11/11

new layout design

Finally i have got to change my blog layout prior to my needs. Cantik tak? I love love love GREEN so much, to be frank. Cari punya cari Green's free layout designs tak jumpa yang berkenan, last last background letak sendirik senang! Follower nya box pun dah tambah, tapi tak byk follower pun, tu yang malas letak! Ada ka orang nak baca? Tak kisah lah, asalkan boleh jadi my e-diary untuk catat apa yang berlaku in my everyday life sudah cukup...:)

Jom jom jadi follower saya hahahaha nahhh perasan gila. New layout ni pun ada comment nya box, do comment if you feel free boleh share apa yang patut, pasal parenting ka, makeup ka, anything!

p/s: halamak! habis link yang aku letak hilang! wudda! 

5 comments:

eye*da said...

Sangat sweet...

cujen said...

finally...de gak box follower tu.. ;-)

cu734ngel said...

ha!kan best sikit...dah lama dok godek mencari tempat nak ngomen..ehehehhehe best!!!;) selamat meletak link semula...jangan lupa, linkkan i..ehehehe ;) sure ada org baca nye..best pe baca dart ngomel..;p btw join nuffnang..ley dpt duit..;)

sharni said...

green is peace n cool!

me and always be me said...

i lah pembaca setia your blog. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com