3/10/11

happy birthday uncle danny!

We had a simple but memorable mutual birthday celebration of my big bro at EMPIRE'S OLE-OLE BALI rest. Sedap sangat-sangat! Reccomended untuk orang yang rasa nak makan di tempat yang sangat sophisticated, cozy semualah! Makan ala Bali style, lebih kurang malay cuisine tapi ada rasa sedikit special, bukan cara nasi campur la tapi ya. Satay balut batang serai. Hah! Special kan? Nasib baik aku tak tergigit sekali batang-batang serai tu. And why mutual birthday? Sebab my bro's birthday is on 29th February, tapi malangnya 4 tahun sekali aja. Sorry lah. We also bought simple dessert from the loaf, lepas makan konon nak surprise sekali lilin tercampak mana ntah haha.  

nyummeeyyhh!

hayyan boooolat!
romper : baby gap

2 comments:

cujen said...

ya ampun, tembamnye hayyan!!!

hye hensem, auntie cujen here.. ^_^

dilla kamal said...

comei kan baby pkai romper.seksi, mcm soh gigit ja peha tu.muat ka rompers hayyan yg sumayya pilih tu?tah2 dah kecik ;)

 

Blog Template by YummyLolly.com