2/28/12

latest progress - shazreeyana's baby shower!


Salam n hi! Last weekend kami berkesempatan untuk attend the very hot, gorgeous, also vogue mommy to be, Shazreeyana' baby shower. Kawan sekolah dolu-dolu hehe. Cik Hannah Naomi tak berapa sihat sebab kami satu family baru baik aja so kena tinggal dengan maid kesian... tapi tak pa la tak elok pulak dok usung baby yang tak sampai 2 bulan lagi ke sana-sini kan. 

Majlis yang simple tapi cukup dart dapat kenal dengan ramai hot-hot chick/momma sebab shazreeyana ni kawan dia semua hot haha. Cantik molek belaka. Kalah i tau. Makanan pun semua sedap, mommy dart teruja dok makan sampai terlupa nak ambik gambar-gambar suasana kat situ eheh. Nasi tomato macam nasi kenduri kahwin plak kan. Pastu dessert pun Vasssssss-sedap! Suamimu sangatlah rajin Yana oi haruslah setia padanya hehehehe sweet sangat hampa. Yang lawaknya, hubby Dart cakap lawak hot-hot belaka tapi semua cakap UTAGHA. Sedikit potong. Wadder? Ingat orang Keyhell saja ka bleh hot? Aissssshhhh. Panas panas.

Apa pun, Dart doakan Yana ni selamat lah semua, semoga dipermudahkan segalanya. Sebab Yana baru 35 weeks. At least tunggu lagi 2 minggu untuk baby matang k!


 Hayyan and balloons!


 Say cheese!

 With the gorgeous momy to be!

2 comments:

haniekunie said...

:D

ShazreeyanaShukri said...

waaaa darttt x sangka aku masuk dlm blog hg..terharu nii! tq tq tq! thanks sgt2 mai ngn hasrul n hayyan.. yana xdan lg nk jumpa hanna.nnt baby rz dah kluaq yana bawak dia p jumpa hanna na.

simple kecik2 ja dart party olok2 utk close friends.ehehe.aku bukannya buat apa sgt pn hahaha stakat melayan tetamu ja. amir n farah yg plan semuanya...baik sgt depa igt kat aku ekeeke..

tudia kawan aku semua hot blaka ka?hhah kembang pungkoq depa..haa nanti hg pi la makan kat klasik food kat usj 1 tu org kata lauk n nasik ayam dia sedap2.. hahah laki hg lawakkk..kwn aku mmg ramai org utagha weh...versi boleh blakon crita anak mami.ahahaah..
yay aku dah 36 weeks esok! xsabaq ni x sabaq ni dartttt..tq for the useful tips hg bagi padaku..akan ku praktikkan nanti..thankks for coming dart! and thanks for the lovely gift..comel gila baju hg beli..rasa nak bg paai siang malam ja..hihih..
mwah mwah
xoxo
Yana

 

Blog Template by YummyLolly.com