2/27/12

oh my God!

assalamualaikum, kom apa kombat bat apa batman men apa mentol tol apa tolak lak apa laksa...ish ish excited sangat nak update blog sampai merapu hoi! for a quick update, i'm a proud mommy of 2 kids masya Allah busy sangat life sekarang. Almaklumlah my 1st baby still a baby you got it? :p Banyak sangat sebenarnya nak cerita dalam blog supaya my kids can read kalau depa dah besaq nanti, tapi tak tertulis la...so introducing my 2nd baby, Hannah Naomi! Nanti mommy dart akan rangkum sekali cerita macam mana nak bersalinkan si comel ni, masa dalam pantang, breastfeeding journey, jalan-jalan cari makan, makeup, semualah wow teruja!basically banyak entry pasal motherhoody la from now on kan...

Alhamdulillah sekarang dah boleh adapt dengan my life yang super duper busy dengan anak-anak, still on my maternity leave, sekarang bahagia sangat dapat balik duduk dengan hubby sekejap sebelum masuk kerja di ipoh, tatau la bila nak dapat tukar balik ke kl tapi walau macam mana pun saya still dengan pendirian saya akan mengharungi segala penat lelah dan dugaan dengan 2 anak yang masih kecil di ipoh nun...doakan saya ya....dart percaya satu hari nanti mesti akan dapat balik dengan husband...ONE FINE DAY insyaallah...

Anugerah Allah yang tak ternilai...

10 comments:

AZIZAH ROHANI said...

lama menanti akak post..rindu..heheheh
tahniah comei and bam2 geram tengok... :)

namasayatihah said...

finally dart ade pn blog post br..hehe...doakn yg terbaik buat dart..be strong ya eventho jauh wif husband..take cre dear..;)

cujen said...

yuhuuuuuu! lama gile tunggu dart update blog..pasni jangan malas2 tau, rajin2 update sbb ade org yg suka bace ^_^ hehehe

btw, comel gile hannah naomi tu!
pipi bambam...macam anak buah i pulak rupa dia...

hana said...

welcome back mommy! miss your writing.. cepat menulis kembali!
btw, hannah is superduper cuteness! tak sabaq nak ada babygirl jgk so boleh main dress2 dgn mekap2.. ;-P

Jalilah Jali said...

finally! btw, c0ngrts sis..ur baby girl so cute..! T__T

ZihaN ZamberI said...

mummy dart..lots of congrats...jeles u dh dpt bby girl..hopefully my 2nd bby pun girl like urs...mis to hear bout u so much...

Has said...

Omedeto Dart! Dart erai ne. :)

Dylla Fadzil said...

sedap nama-nama anak kak dart. hannah naomi and hayyan naoki. sukaaaaaa

farhana shamsuddin said...

cumellnyer dia..gerammm..

dartdadada said...

waaaa tq2...ada jugak org nk baca haha lawaks...tu la skrg kena rajin sikit....

 

Blog Template by YummyLolly.com