10/31/12

Perkembangan Hannah Naomi, my 2nd child.

Hannah Naomi is growing fast! Sedar-sedar si kenit ammi dah nak mausk 10 months...wah...sekarang dah pandai melalak kalau ammi nak tinggal dia nak masuk dapur etc walaupun sekejap. Kesian Hannah, terpaksa membesar dengan kerenah maid yang ntah aa-apa sebelum ni. Sekarang ni puas hati dapat jaga my kids sendiri. Hannah ni lain sikit dengan abang Hayyan, dia kecik molek, tak tembam sangat macam abang dia. Muka princess ni susah nak senyum. Kalau stranger tengok ja mesti akan komen..."Alahai masam nya muka tuuuuuu!"Hannah takmau kat stranger sangat..tak macam abang Hayyan, tak kisah dengan stranger. hehe Sekarang ni si kenit ni dah berdiri-diri dah tinggal nak boleh jalan aja. Memang berbeza, anak-anak ni kerenah diorang tak sama. Allah memang dah jadikan sifat kita lain daripada orang lain.

Sebelum lahirkan Hannah, selalu terfikir adakah Dart akan melebihkan Hayyan daripada Hannah atau sebaliknya? Tapi ternyata Allah maha berkuasa, perasaan melebihkan anak-anak memang tak pernah timbul sebab masing-masing ada cara tersendiri yang unik. Hayyan takkan sama dengan Hannah dan kasih sayang ammi sama untuk dua-dua.

 Happy!

love you girl! my best friend!

2 comments:

adiridha said...

alaaa comeynyee hannah. elok comel sama mcm orangnye juga... kak yong pon .. hehe.. malu nak confess mcm fall in love dengan anak pertama..so feeling mcm sama dgn dart tatau akan lebihkan anak petama ke mcm mana ke.. normal kut rasa cam ni... at the same time takut lebehkan sayang masa dgn anak no 2 sampai no 1 nnt merajok ke... tp bila dah keluar.. sayang sama je.. mcm dart cerita ni... oklah..moga2 semua baik2 aja k

Husna Hadzarami said...

Alah pendeknya post! Beria kita klik laju-laju nampak Dart update pasal Hannah!

Comelnyaaaa.. Tak sabar pula nak merasa anak dua hihi ;)

 

Blog Template by YummyLolly.com