3/5/09

it's spring break!

Hari ini, genap sehari daripada sebulan....cuti semester break aku dah sampai. Wajib bangun lepas kol 1, makan, lepak layan internet, tv, tidur petang, makan, tidur, makan, tidur, enjoy. Nais kan. Tak macam gaya student. Tak ubah macam penganggur. Student di oversea yang hanya menghabiskan duit kerajaan sesuka hati. Ahh...aku peduli apa, aku dah belajar sampai nak tepu otak aku ni.

Selalunya, setiap cuti semester yang berbulan-bulan ni aku akan beli tiket flight and terbang balik ke Malaysia. Tapi, cuti kali ni....parents dan adik kecik aku nak datang melawat tengok tempat anak diorang yang tek pernah cukup duit ni, tengok macam mana keadaan aku, everyday life aku, susah senang nak jadi perantau, 10 hari diorang akan melawat aku. Aku cuti sampai sebulan seminggu. Lagi sebulan apa yang aku nak buat? Makan tidur la jawabnya.....

Cuti musim bunga dah tiba...time to relax.....!
Insyaallah genap bulan 4 nant aku akan jadi final year student, tahun ke 5 aku dah bermastautin kat Negeri Matahari terbit ni...

5 comments:

zhrh said...

rasa macam baru ja hang p sana.dah 5 tahun noh.

dartdadada said...

kan kan kan.sat ja.makin menua.haha

an hamzah said...

tuela.dh masuk 5taun.
penat n tua haha

amir5656 said...

best gila family ang nak mai..jeles2

dartdadada said...

amir:ya ya jeles ka amir. tapi aku nk balik jugak.wuuuuuuuu
aan:penat kan aan.mahu balik!!

 

Blog Template by YummyLolly.com