3/24/09

shopping mood!adoihhhhh

adoi.....shopping mood aku datang membuak-buak pulak tiba-tiba. Masa aku shopping dengan family kat sini, Right On sale gila babi. Seluar jeans Levi's yang aku minat tak kesampaian nak beli. Mama aku cakap kalau seluar koyak dia taknak belikan hahahhah. Aku minat pun jeans damaged and ada koyak kat lutut sikit. Tak sesuai untuk tontonan pakcik dan makcik sekalian.

Aku sangat suka dengan baju-baju. Bertimbun tak cukup almari. banyak kali aku tahan diri daripada tak shopping. Kadang-kadang menjadi kadang-kadang tak menjadi. Banyak yang tak menjadi. Aku suka Japanese fashion yang ala-ala casual. Mix and match konsep. Main campur aduk, BUT within balance.haaaaa.... seminggu lepas aku tershopping dengan best. Check out apa yang aku beli. Penuh lagi almari. Nanti nak main fashion show and mix 'n match kan semua baju yang aku ada. Best. macam game pulak.hehe

star button shirt bought at Harajuku

grey ribbon and yellow shirt also from Harajuku

white leather jacket(short style) from Right On

black trench coat

light blue skinny fit from Uniqlo

Baju adik aku yang datang pun aku kebas,Kebas dalam erti kata tukar. Kami 3 beradik memang selalu exchange baju-baju. Sronok jugak tu.

Blue summer dress

blue black onepiece

I'M A SHOPAHOLIC :D

7 comments:

Diba Rosli said...

hmphhhhh banyaknya ongkos diaaa

dartdadada said...

dah lama sangat sangat tak shopping.time to qada heh

Liyana Safra said...

ye2,dart dah banyak baju girlie...hahahhhaa,bole join the club

Hafizah said...

i like the grey+yellow shirt. comel! pernah tengok the skinny fit uniqlo dkt sini tapi tak beli sebab aku rasa aku buruk pakai skinny.

dartdadada said...

yana:hey aku tak cukup girlie eh haha
ieja:u ought to try skinny. cantik kalau pakai dengan dress or onepiece.tak tipu...:D

zhrh said...

aku suuuukkkaaaa leather jacket tu....stylo

dartdadada said...

leather jacket itu sangat best.sale pulak tu!

 

Blog Template by YummyLolly.com