4/9/09

bodoh

Aku terasa tahap kebodohan aku terhadap dunia kejuruteraan boleh tahan tinggi. Kalau nak dibandingkan dengan orang Jepun, dahla 2 tahun muda dari aku, programming ciput memang macam kupas kulit kacang ja.

Taktau kenapa. Mungkin, aku tak cukup rajin macam orang Jepun. Otak diorang memang tak sama dengan aku, langsung mempunyai daya pemikiran yang praktikal, dinamik, semua perkataan yang macho tu la.

i hope one day i'll be standing at the same level with them. Amin....

Jacket: remix
Stripe one-piece : Uniqlo
Laggings : no brand

9 comments:

shafiq laiho said...

oyyabin saya urang jepang.susah mawu predik gaya pemikiran beliau.

btw, saya suka uniqlo.harap2 ada butik di malaysia satu hari nanti.. T_T

Hafizah said...

aku rasa benda yang sama since first yr. sampai skrg aku still inferior dgn mat sallehs. in fact inferior dgn sumeorg kot...hehe

zhrh said...

hihi terasa down...haha...aku pon tolong aminkan hajat hang tu...
go go!

dartdadada said...

hehehhehe.go go!thanks..

an hamzah said...

uiii ko jgn laa
aku br je pas hekomu (skang still lagi) sbb jikken umaku ikenakatta -sile rujuk latest post aku...
yg sedeynye,senpai n sensei mmgla tak marah...tp misti aa rs xpuas ati dgn diri sindri sbb monotarinai deshou...yokeini rs pressure huaaargghhhh!!!

mau tgk sakura.kibun tenkan.

H a r i z H said...

hermm..
orang Arab pon sama..
memang diorang perangai cam tahape...
pengotor, sesuka hati buang sampah merata2, kalau baik tu baik laa...

tapi, budak2 medik dia, gila ya ampun, pandai nak mampus...
rajin tahap gila babang...
markah 95 tu biasa saja...
macam hape hafal buku...

dartdadada said...

ya ka org arab mcm tu?menariknya..nk tau pasal arab lagi...

H a r i z H said...

aah, diorang ni memang pndai gle kalu bab2 menghafal ni...
rajin pulak tu..
klu setiap exam kitrang per 30,
budak2 melayu mostly dpt lah dlm 19-22,
tapi, Arab, 29/30 tu ramai je...
Dean List, bdak2 Melayu, ssah gle nak masuk, kalau masuk pun dah akhir2 paper ketiga, tu pun sorang dua je satu batch...

huh.. =.=!

kalau ade dengar yg ramai saintis2 Arab kerja ngan NASA ke ape ke, haa, ye la tu...

tapi, derang ni, x smart kot generally, sebab tu x maju2 gak. haha. siot gle.

nak tau pasal Arab tntg ape?

dartdadada said...

pasal tempat2 menarik..sebab suka bejalan !

 

Blog Template by YummyLolly.com