4/23/09

masa seciput

oh. aku tengah gembira!Setiap hari aku kena ke lab dari pukul 10 pagi sampai petang. Selalunya rutin aku, pukul 9 bangun, mandi, siap-siap, sebelum kol 10 sampai campus. Lepak sampai kol 12 30, balik pulak lunch n zohor. Kol 1 30 gerak ke campus lagi. Sampai pukul 5 30 lebih kurang. selalunya la macam tu. Selalunya. Tapi hari ni, aku tak perlu ke campus sesi tengah hari yang amat boring, mengantuk, segala negatif words. And I'm blogging rite now. Macam tak caya pulak. 

Banyak benda actually dalam kepala otak aku ni nak kena buat. All the resumes stuff, duit punya hal(skolar masuk hari ni, hari ni gak habis), dan macam-macam lagi(las-last katil jugak panggil). Bukan senang jadi perantau. Mak bapak jauh. But it's occay. I'm enjoying this life seboleh mungkin. 

Blue shirt : Replay from FOS
Pants : Levi's damaged remixed
Belt : Uniqlo....AGAIN

2 comments:

Diloz said...

xpa.
aku pun peminat Uniqlo.
lebih dari 3 pasang skinny fit tapered aku ada.
apa kaler yang aku takde.haha.
well,3990yen.murah dowh!

dartdadada said...

yeah.skinny uniqlo saiko!murah.

 

Blog Template by YummyLolly.com