6/13/09

lega

tuttt tuttt.
"hello maaaaa. buat apa tuuu?"

"laaaa...mama kat parkson Gurney penang ni(family's favorite spot)...Alang balik cuti...mama kat kedai crocs ...Alang beriya suruh mama pakai crocs...nak try tapi colour suka size takdak, saiz ada tak berkenan...congrats...i only want you to get the best thing in life."
:
:
tuttt tuttt.
"hello baby. tengah buat apa tu?"

"kat rumah la...tadi g rumah sedara....anyway omedetou sayang...nanti kita fikir-fikirkan yeh...."
:
:
they are the reason why i am thinking about my future, actually.
:)

p/s: thanks jugak to member yang wish!!!hehe taktau lagi nak pi ka tak..kena bincang baik-baik dulu...

4 comments:

zafirah alias said...

congrats.

dartdadada said...

makaseyh....

Diyana Arshad said...

pikir elok2 wey.. aku doakan utk hg wat pilihan yg terbaik ek. aku dulu pun bkn mau sgt keja mcm aku ni.. tp aku p gak dah takut tak dpt keja lain. last2 nah..dok sini gak even aku dh cari keja lain tp tak dpt (maybe sbb aku just applied 4 government jobs kot) good luck~

dartdadada said...

ya ka...ok...thanks weh!

 

Blog Template by YummyLolly.com