9/11/09

diari biasa

  1. alhamdulillah, harini pakcik mori panggil ke bilik dia bagitau aku boleh buat internship/practical kat Topi~(トピー工業株式会社) nanti. Dapat gaji, dekat pulak tu. Bukan kilang buat topi tau. Nama ja topi tapi buat rim kereta n stuff ha ha. Playing with metals as usual lah.
  2. Pengajaran untuk hari ni : don't EVER trust strangers ok. Believe me it was really really horrifying! Nak cerita kat blog pun malu.
  3. Akhir bulan ni ada presentation progress r&d. A4 satu helai. Lepas meeting tadi, senior aku panggil dan cakap dia nak buat kertas presentation tu untuk aku. Aku just prsent ja. Perlu ka aku ada senior yang sangat baik hati macam tu? tsk.


Just a random picture that i've picked up. My family's luggage; arrival at Chubu International Airport. Kinda missing them now. >_<'

3 comments:

haniekunie said...

strangers? emm membahayakan ke situasinya?

dartdadada said...

membahayakan sangat-sangat. T_T

mat mimpi said...

ok cerita skeet

 

Blog Template by YummyLolly.com