9/25/09

sapa pernah birthday time raya?

ha birthday aku la..tak sangka boleh pulak birthday time raya. ish cam kureng best plak rasa birthday tahun ni. Perasaan bercampur baur. Nak raya ka nak birthday? ha ha. Tapi birthday tahun ni cam tah la(ala birthday ja pun), bubu tak sempat nak buat apa-apa for me(he said). Nyanyi lagu birthday ja just like my family. heh. Hantam ja lah.


Satu ja birthday card from Lucido Style, my regular hair salon. Terharu tengok staff dia semua tulis(handwriting lagi) ucapan birthday suruh aku pi buang duit lagi kat salon tu ha ha. Anyway thanks all!

Bukan dapat birthday card aja, tapi dapat juga present from Lucido Style! yey.. dapat free ticket for hair treatment/skin care/hand massage/shampoo massage. ha mana satu nak pilih nanti?

Ha, this cute present is from my housemate, ZAZA! it's call FACEBANK, tabung comel. What's so special with this cute little banker? Tabung ni boleh makan duit syiling haha cute gila. Nak tengok macam mana dia makan duit ni? aaaa tengok di bawah ni ok. Agak scary bila tengok lama-lama :D




A yang star-printed leggings dengan star hairband ni pulak Yana yang kasi... Thanks again. She knows i really like to wear leggings. And for the cekak too. Memang dah lama teringinkan metal hairband. Tapi tak berkesempatan nak beli. Tengok-tengok dapat, thanks babe!

wa. pakai masa 1 shawal heeeee. Tak berapa nak nampak ha ha

Lastly, kepada sesiapa jua yang wish birthday kat aku, thank you so much! Nanti birthday korang aku wish pulak ha ha. Muah muah!

6 comments:

chocolate bowl said...

happy belated besday..besnya besday time raya..kalo duk sini mst lg bes kan..raya dgn besday skali..

haniekunie said...

happy belated birthday! wahh tabung tu memang cool+scary.. muka die cam munyit sikit.. betul tak?

dartdadada said...

thanks!!
hanikunie: boleh tahan mcm monyet gak la hehe

mat mimpi said...

happy besdey dart! semoga kaya!

Rosli Arof / Photografik said...

harap masih blum terlambat...Happy Bestday...

dartdadada said...

thanks....:D

 

Blog Template by YummyLolly.com