11/29/09

tak sempat ber"autumn"


Cis, tahun ni tak sempat nak bergambar posing-posing depan lensa kamera dengan daun-daun keorenan autumn in my heart! Mungkin kepala penuh dengan fyp, research yang membebankan, so weekend penat cam malas nak kluar. Ha padan muka. Lebih malang, cari-cari 紅葉(kouyou-daun momiji oren)yang dekat, tak jumpa, last-last berposing sakan kat taman apa entah. Dalam kampung mana, yang aku ingat, banyak sungguh limau mandarin. Main letak duit dalam tabung kalau nak beli buah yang dilungguk 100yen. Masuk 100yen satu bungkus, tanak masuk pun takpa, kat neraka nanti jawab! ha ha.

pokok sakura la wey kat belakang tu, silap besar la(bogel).

ish tema apa ni.ha ha

candid di taman permainan

haa, ada nampak pokok berdaun oren? takda kan hahhahaha. lepas keciwa, terus blah ke Toyohashi st. mencari ketenangan, dengan harapan kedai yang baru bukak dapat mengubat hati yang duka tak dapat tengok daun oren. Harap handbag ja oren.

Pose di toilet saja yang dapat di"capture"

Ini pun agak menghampakan, kedai yang baru bukak tu tak ikhlas langsung;

tingkat 1- 1 restoran china, 1 cafe
tingkat 2 - 1 kedai crepe, 1 kedai donut, 1 kedai makeup, 1 kedai brg cantik, 1 pameran michael jackson "THIS IS IT"??
tingkat 3- ruang pejabat
HAMPEH.

Tapi choco ring tu memang masyuk. Tak dapat lupa sampai sekarang.

Last-last lepak kat *bucks lama gila, alang-alang tunggu Yana sampai dengan paper bag COACH yang gedabak.


Pukul 11 pm, layan cerita ni. 1st day kat Jepun, yang tengok dalam pawagam tak sampai 50 orang. Kamon aa orang Jepun....wayang tak minat apa yang korang minat aaa??? Cerita NEW MOON? aku suka, kecuali bela ni, serius cam tak faham feeling yg dia nak express. Dia sedih, tapi nampak macam tengah stim. Dia sedih lagi, rasa macam orang gila. Tak rasa sedih langsung, terus hilang mood terasa nak penampaq. Baik aku layan makcik Bela Tari Tirana lagi masyuk. Tak pon kak ruby bang aji. Tu pon ok jugak.

Trench coat : ARTICLE COM
(gift from Mama)
yellow inner : GAP
pants : uniqlo
shoes : BONIA
handbag : Guess

Tahniah la dekat member2 yang dapat tengok momiji tahun ni, cam tak dapek tengok laa tahun ni, pasrah. haha

6 comments:

boringdirectory said...

lol kasut~~~tak sejuk kaa?

dartdadada said...

tak ah, autmn lagi la...tapi autmn korea sejuk aaa, takleh lawan :p

aiko kato said...

bella xreti express emotion dia kot..tape yg ptg edward giler gorgeous..hik2~

mat mimpi said...

kat Malaysia, ramai gila kalut nk tgk new moon, (matt Gsc).hehe

mat mimpi said...

kat Malaysia ramai yg kalut nak tgk new moon. (matt Gsc) hehe

dartdadada said...

kalut kn....kt sini siap tk penuh pon wayng haha

 

Blog Template by YummyLolly.com