10/7/10

maxi dress for mak buyung

Wallaweh....susah btol nak update belog aih! Selalunya masa untuk menulis entry baru bila tak ada kerja, bosan dan sbgnya. Susah nak dapat waktu "terluang" sekarang ni. Sekarang ni, hubby tengah syok layan main PSP dia. Boleh la curi masa berblogging!

Nak cerita pasal birthday treat saya tempoh hari. Hubby belanja makan di FULLHOUSE cafe Sunway! Alah, cafe ala-ala sweet gitu. Semua kelihatan suci murni sebab warna putih.Tapi memang sweet ....Suasana romantika yang amat.

 Sesudah bersiap mengenakan pembayang mata rona kebiruan dan berbajukan maxi putih bersih, kami pun menuju ke sana. For preggy gurls out there, bolehlah mencuba maxi dress sesekali. Mari kita lihat celebrity2 yang tidak ketinggalan mengenakan maxi dress semasa perut sudah boolat!

gempa bumi melanda sekejap. 


cantik kan.

Cantik bila dipakai bersama-sama outer sebagai penambah seri. Pemilihan cardigan atau jacket yang seswai sangat penting. Silap-silap kalau tersalah pilih cardigan nampak mcm orang sakit demam nak g amik mc kat sepital hehe.


Lepak-lepak makan-makan, sembang-sembang(walaupun laki aku ni pendiam), tapi sangat teruja! Especially makan makanan yang amat pelik. Ikan kod bersos buah-buahan! ha ha.

Alololo cutenya..~

Menu seperti majalah Japang.

Sempat lagi!

Salmon salad for starter kit. ;p

hubby's

wake wakannai fushigina aji papaya milkshake

Bila sudah makan kenyang, terus balik ke jalan benar...yakni rumah kami lah. Sebab mummy Dart tak boleh jalan lama-lama sekarang. bikin sakit pinggang, sakit belakang semua ada! Kesimpulannya, the treat was wonderful, nak buat party kat Fullhouse cafe ni pon ok...cantik..cuma tak tahu kenapa terasa keHONG KONGan sedikit bila dalam cafe tu :p Sebelum balik, sempat rembat mac lightful skincare. Hadiah untuk diri sendiri. Mari kita tengok hasilnya nanti ! Thanks hubby anyway.

ngeeee.

:
:
:
:
:
:
Lastly, how did i look?
I think the jacket's length was too short, tak berapa sesuai dengan bentuk perutku yang booolat. Sunggguh unbalance. Perempuan-perempuan selim...silalah teruskan. muahhahah

jacket : SEED
dress : no brand(bought @ The Curve)
selipar : VINCCI sudehhhhh! :p 
(sakit kaki tahap gaban)

ok sudah sudahlah. Nak tidoqqqqqqqq sudah! Till then~

1 comments:

^linas^ said...

nice...sweet mama.

 

Blog Template by YummyLolly.com