8/9/11

rosak mood tengok gambar ni

this picture reminds me of something. 
damn you bitch gila dah tau tunang orang nak jugak kacau. 
Yang lelaki berbaju hitam tu pon layan. 
Lelaki ni pantang dikacau, tak kira dia dah kawin pun dia akan layan.
Sampai lupa tuhan.
rosak mood aku.
ok bye.

p/s: mintak simpang.

8 comments:

yusmEa said...

sape ni dart?

zhrh said...

setuju!!!!!!!!!!

cujen said...

even i tak berkenan sangat ex tunang KF tu tp bila tgk gambar ni rase geram lak ngan KF and pompuan tu.. gile jahat rampas tunang org...

noni said...

kenapa ni sis dart, looks like u've sumthing to tell..

::: Diyana Arshad ::: said...

yg inikah awek baru KF? kat beautifulnara.com kata ni adik dia.. gambo awek baru dia yg lain. entahla yg mana satu betul...

lelaki mmg cenggitu.. pantang ada pompuan kacau depa pun melayan..mintak simpang la laki kita dalam golongan mcm ni.. mintak depa igt la kat anak bini.. Amin..

::: Diyana Arshad ::: said...

yg inikah awek baru KF? kat beautifulnara.com kata ni adik dia.. gambo
awek baru dia yg lain. entahla yg mana satu betul...

yang pompuan tu pun .. mcm takdak jantan solo nak tekel. berlambak lagi kat luar nuh. nak jugak lelaki yang dah bertunang/berkahwin.. *geraaammmm*

lelaki pun pantang ada pompuan kacau depa pun
melayan..mintak simpang la laki kita dalam golongan mcm ni.. mintak
depa igt la kat anak bini.. Amin..

dilla kamal said...

kdilla baru tau kata dahlia teck tu anak sedara auntie ani.apit yg bgtau

*SiRibenMerah said...

yes.. i pon hangen gila tgk pic neh..
mmg benci ngan makhluk2 perosak dlm hubungan org..


hope Tuhan balas cepat pada mereka yg jahat2 sama kaum hawa yg x bersalah :)

 

Blog Template by YummyLolly.com